Over #MeetUp078

Verschillende steden kennen een #MeetUp in onderwijsland. Docenten van po, vo, mbo, hbo en universiteit ontmoeten elkaar rondom het thema onderwijs. De #MeetUp’s zijn een initiatief van docenten. Doel van de ontmoeting is kennismaken met het onderwijs in de stad, delen van good practice en verbinding. Iedere #MeetUp avond heeft een thema dat een introductie is. De hoofdmoot van elke #MeetUp is de ontmoeting in de inloop en na afloop van korte workshops en presentaties. De verschillende #MeetUp’s zijn te vinden op de website van Meet Up NL.

Dordrecht heeft nu ook een #MeetUp. Onder de naam #MeetUp078 komen wij samen. Via deze website worden de ervaringen, berichten en toekomstplannen gedeeld. Op de verschillende thema avonden zullen enkele sprekers kort vertellen over de inhoud van het thema van de avond. De hoofdmoot van de avond is ontmoeting: Meet Up.

Voor vragen, goede ideeën of hulp kun je contact opnemen met de organisatie van #MeetUp078 klik op “Aanmelden” of op “Social Media” om in contact te komen met ons. Uiteraard kan dit ook per mail: meetup078@gmail.com

Jij komt toch ook?