Leuk als je komt Meet Uppen!

Intussen hebben al bijna 50 collega’s zich aangemeld voor de #MeetUp078 van 24 januari in Nationaal Onderwijsmuseum. We kijken er naar uit om samen met de collega’s die workshops gaan verzorgen een mooi programma aan te bieden. Schrijf je vooral nog in en deel de avond vooral met collega’s. Aanmelden kan nog altijd op onze website (zie het bericht over aanmelden). We laten graag veel collega’s in de regio kennismaken met de Meet Up.

Wie zich aanmeldt, ontvangt van ons uiterlijk twee weken vòòr de Meet Up van 24 januari een e-mail met het volledige programma en informatie over parkeergelegenheid nabij het museum.

Op de avond van 24 januari maken we ook de locatie van de volgende Meet Up bekend. We horen het graag als je een mooi project o.i.d. waaraan je binnen je school werkt, zou willen delen tijdens een meet up of wanneer je school een keer gastlocatie voor een meet up wil zijn.

We wensen iedereen een gezellige afsluiting met leerlingen en collega’s vòòr de kerstvakantie begint & fijne feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *