Inspirerende ‘Onderwijs Meet Up 078’ in Nationaal Onderwijsmuseum

De Meet Up 078 op dinsdag 10 maart in het Nationaal Onderwijsmuseum was een groot succes. Onder de titel ‘De Kunst van het Onderwijs’ namen ruim vijftig docenten uit basis-, voortgezet- en beroepsonderwijs aan deze inspirerende bijeenkomst deel.

Dinsdagavond 10 maart vond in het Nationaal Onderwijsmuseum de derde Onderwijs Meet Up 078 plaats. Vijftig leraren uit de regio Drechtsteden namen deel aan boeiende, energieke workshops en presentaties over apps, lezen, jongerencoaching, muziek en mediawijsheid. De verschillende zalen van het Nationaal Onderwijsmuseum boden een uniek decor voor deze onderwerpen. Aan het begin en aan het eind van de Meet Up was er alle gelegenheid om kennis te maken met collega’s van andere scholen en ervaringen uit te wisselen in het museumcafé van het Onderwijsmuseum.

Organisator Pieter Snel kijkt met tevredenheid terug op de bijeenkomst: ‘De bijeenkomst was een groot succes: goede sprekers, interessante workshops en enthousiaste deelnemers. Geen wonder dat de deelnemers met nieuwe inspiratie voor de dag van morgen naar huis gingen!’ In het nieuwe schooljaar organiseert Meet Up 078 wederom een aantal Onderwijs Meet Ups. Meer informatie is te vinden op www.meetup078.nl. Voor informatie over het Nationaal Onderwijsmuseum kijkt u op www.onderwijsmuseum.nl.

Foto´s collage: Jozef Rutte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *